Lijana

Kuća se nalazi u selu Bratulići. Registrirana je za 4 osobe (65 m²) s velikom terasom i velikim vrtom (4500 m²), idealna za miran i izoliran odmor sa obitelji i kućnim ljubimcima.

Category:
General Details
Kuća se nalazi u selu Bratulići. Registrirana je za 4 osobe (65 m²) s velikom terasom i velikim vrtom (4500 m²), idealna za miran i izoliran odmor sa obitelji i kućnim ljubimcima. Inspirirano Mediteranom, ovo je izvrsno mjesto za istraživanje Istre automobilom, biciklom ili pješačenjem. Na imanju imate prostor za roštilj, Wi-Fi i mogućnost zaključavanja i zaštite vaših bicikala. Kuća zadovoljava najviše sigurnosne i sanitarne zahtjeve. Veličina posjeda i položaj kuće čini je savršenim mjestom za privatan i siguran odmor. Veliko imanje također nudi brojne mogućnosti za igru i opuštanje. Kuća se sastoji se od: spavaće sobe sa dva kreveta kroz koju se dolazi do druge dvokrevetne spavaće sobe, kupaonice s tušem/wc-om, dnevnog boravka/kuhinje s blagovaonicom i kaminom, kauča, klima uređaja, otvorenog roštilja ( u dvorištu), terasa (cca 30m²). Dodatni detalji: otvoreni kamin za roštilj i prostor za sjedenje nalaze se u dvorištu. Prostor je potpuno klimatiziran. Kod nas možete kupiti domaće vino, rakiju i maslinovo ulje. Plaža je udaljena 7 km. Ako ne volite prepune plaže pune turista, ovo je plaža za vas. Kuća je idealna za miran odmor. No, lokacija kuće omogućuje Vam da u roku od 45 minuta stignete do većine istarskih gradova (Pula, Rovinj, Poreč….) kako biste mogli izaći na event/party i vratiti se u svoj dio tihog raja u Bratulićima.
Sadržaj smještaja
Na imanju imate prostor za roštilj, Wi-Fi i mogućnost zaključavanja i zaštite vaših bicikala. Kuća zadovoljava najviše sigurnosne i sanitarne zahtjeve. Veličina posjeda i položaj kuće čini je savršenim mjestom za privatan i siguran odmor. Veliko imanje također nudi brojne mogućnosti za igru i opuštanje. Kuća se sastoji se od: spavaće sobe sa dva kreveta kroz koju se dolazi do druge dvokrevetne spavaće sobe, kupaonice s tušem/wc-om, dnevnog boravka/kuhinje s blagovaonicom i kaminom, kauča, klima uređaja, otvorenog roštilja ( u dvorištu), terasa (cca 30m²). Dodatni detalji: otvoreni kamin za roštilj i prostor za sjedenje nalaze se u dvorištu. Prostor je potpuno klimatiziran. Kod nas možete kupiti domaće vino, rakiju i maslinovo ulje. Plaža je udaljena 7 km.

Kontakt:
Lokacija: Bratulići 2A
E-mail: rzenzerovic1vgmail.com

Comments

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *