Villa Casa Manera

Ako ste željni mira i tišine naša villa sigurno je pravo mjesto za vaš odmor. Nalazimo se u selu Krvavići, Marčana na samo 10 km od Pule i 8 km od Duge uvale.

Category:
General Details

Moderno uređena kuća s grijanim bazenom (u funkciji od 13.03.-01.11.) koja se iznajmljuje tokom cijele godine (podno grijanje u cijeloj kući) nalazi se u selu Krvavići u blizini mjesta Marčana. Ukoliko preferirate intimniju atmosferu i želite osjetiti autohtoni duh istarskog podneblja, ne trebate tražiti dalje. Upravo Villa Casa Manera savršeno može zadovoljiti i najzahtjevnije goste i pružiti vrhunski užitak.

Plaže se nalaze na 7-8 minuta autom i može se reći da su toliko razvedene, da ćete i vi zasigurno naći svoje pravo mjesto pod suncem, bilo to na nekoj od uređenih plaža sa suncobranima i ležaljkama, na nekoj izoliranoj stijeni, ili pak na divljoj plaži gdje možete robinzonski uživati.

Kontakt:
Lokacija: Krvavići 39, Marčana
Mail: casa@villamanera.com
Web: villamanera

Sadržaj smještaja

Prostrane sobe sve su opremljene klima uređajima i lcd tv-om, veliki dnevni boravak s blagovaonicom te kuhinja sa svim pomagalima i aparatima. Dvije velike kupaonice s tuš kadom i kadom za opuštanje. Podno grijanje i kamin u zimskim danima daju posebnu notu.

Kućni ljubimci – naplata.

Comments

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)