Villa Vignola

Villa Vignola je lijepa, prostrana jednokatnica s bazenom. Nalazi se u Kavranu, na jugoistočnom dijelu Istre, samo 10 minuta vožnje od mora i plaže.

Category:
General Details
Villa Vignola je lijepa, prostrana jednokatnica s bazenom.  Nalazi se u Kavranu, na jugoistočnom dijelu Istre, samo 10 minuta vožnje od mora i plaže. Najbliži restoran nalazi se u mjestu Krnica, 5 km od kuće, a trgovina u selu Pavićini, 2 km od kuće. Udaljena je oko 10 km (Marčana ili Valtura) do većeg mjesta s trgovinom, restoranom, kafićem, ljekarnom i pekarom. Villa Vignola se nalazi na potpuno ograđenoj parceli od 1200 m2, ima bazen od 26 m2, natkrivenu terasu s vanjskom kuhinjom i velikim kaminom, vanjski tuš/WC, dva parkirna mjesta i garažu. Parcela ove kuće je okružena prekrasnim stablima masline.
Sadržaj smještaja
Vila od 168 m2 nudi potpuni komfor za 6 osoba. Interijer je lijepo namješten i vrlo udoban, prostorijom dominira prostrana i potpuno opremljena kuhinja sa stolom za blagovanje za 6 osoba te dnevni boravak s izlazom na bazen i terasu. Ima tri dvokrevetne sobe s klima uređajem. Kuća ima tuš/WC i kadu/WC. Tuš/WC se nalazi uz ljetnu kuhinju. Kućni ljubimci dozvoljeni.

Kontakt:
Lokacija: Kavran 62B
E-mail: villavignola1@gmail.com

Comments

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *