18 06 2021

KRNIČKI ĐIRI ZGORU 18.06.2021.

Luka Krnica, 18.06.2021.

Utrka pod nazivom Krnički điri ZGORU će se održati 18. lipnja 2021. u 20,00 sati na županijskoj cesti Krnica – Krnički Porat.

Osim glavne utrke, organizirat će se i utrka za osnovnoškolce pod nazivom Krnički điri ZDOLU, ali i za najmlađe pod prigodnim imenom Krnički điri MIĆI.

Najmlađi trkači će trčati 1oo metara, učenici 1 do 4 razred 200 metara, dok će najstariji školarci istrčati 500 metara. Glavna utrka je dužine 4,5 km i kao što joj i sami naziv kaže, preko 2 km se teče ZGORU u brdo! Sve će natjecatelje u samom cilju čekati okrjepa, ali također i friška riba s gradela u organizaciji naših vrijednih ribara. Start i cilj utrke nalazi se uz more u Krničkom Portu i sukladno važećim mjerama bilo bi dozvoljeno isključivo 50 prijava putem službenih stranica runeatdrink.eu gdje bi svi natjecatelji ostavili osobne podatke uključujući broj telefona i mail adrese. Sve će nadzirati 4 redara, a svi će sudionici biti upoznati sa epidemiološkim mjerama prilikom prijave. Trkačima ćemo izmjeriti temperaturu prije starta i ukoliko netko ima preko 37,2 C biti će udaljen iz utrke. Budući je duljina trase kraća od 5 km, predviđeno vrijeme trajanja utrke je tridesetak minuta. Sukladno svemu navedenom, uvjeravamo Vas da organizaciji naših aktivnosti pristupamo odgovorno i savjesno te želimo tako i nastaviti.

Organizatori su ISTRun j.o.o. koji se specijalizirao za organizaciju događanja koji sljubljuju sportske aktivnosti i promociju lokalnih zajednica; zatim Turistička zajednica Općine Marčana i Općina Marčana koji pozdravljaju ovakav tip događaja na svom području.